FAQ


Wat is DÂK?

DÂK is een jaarlijks terugkerend pop-up stadspark bovenop een parkeergarage. Jong en oud kunnen hier genieten van muziek, een drankje komen drinken, dansen, tafeltennissen, barbecueën of gewoon lekker ontspannen.Wanneer zijn jullie geopend?

In 2019 van vrijdag 19 juli tot en met zaterdag 3 augustus.

  • Maandag     15:00 - 23:00

  • Dinsdag     15:00 - 23:00

  • Woensdag     15:00 - 23:00

  • Donderdag     15:00 - 23:00

  • Vrijdag     15:00 - 23:00

  • Zaterdag     12:00 - 23:00

  • Zondag     12:00 - 23:00Kost dat?

De entree bedraagt € 2 van zondag tot en met donderdag en op vrijdag en zaterdag € 5. Op 27 juli host Yardbird het feestje en worden er tickets verkocht. Kijk op Facebook voor de beschikbaarheid en prijzen van de voorverkoop en tickets aan de deur.Kan ik reserveren?

Reserveren voor DÂK is niet mogelijk. Bezoekers die graag met een groep tegelijk komen adviseren wij om voor 17:30 te komen. Vanwege de beperkte capaciteit van 500 bezoekers die wij vanuit de vergunning mogen ontvangen, staat het bij dit aantal vol en geldt 1 er in 1 er uit.Kan ik DÂK afhuren?

Het is niet mogelijk DÂK af te huren. Het idee van DÂK is juist dat allerlei verschillende mensen welkom zijn en elkaar op een laagdrempelige manier kunnen leren kennenKan ik een feestje organiseren op DÂK?

Dit jaar is de programmering al volledig rond. Voor volgende edities kun je contact opnemen met berend@dak-rotterdam.nl. Verjaardagsfeestjes, babyshowers, etcetera vinden wij alleen maar mooi, maar ook hier geldt dat reserveren niet mogelijk is.Mag ik mijn eigen eten meenemen?

Jazeker! Op DÂK hebben wij bovendien de Social BBQ, waar je naar hartelust je eigen eten kunt bereiden op 1 van onze barbecues. Ook kun je heerlijk genieten van de gerechtjes van onze eigen chefkok.Mag ik mijn eigen drinken meenemen?

Nee. Drinken meenemen is niet toegestaan. Met de verkoop van drankjes hopen wij quitte te draaien en er hopelijk aan het eind van de rit als organisatie en vrijwilligers zelfs wat aan over te houden.Wat is de minimum leeftijd?

Iedereen is welkom op DÂK, van jong tot oud. Wanneer je onder de 16 bent alleen onder begeleiding van een meerderjarige. Vanzelfsprekend wordt alcohol alleen geschonken aan bezoekers boven de 18.Kan ik op DÂK komen werken?

Op DÂK werken we met een groep enthousiaste vrijwilligers. Mocht je graag onderdeel uitmaken van deze leukste familie van Nederland, kun je jouw cv en motivatie mailen naar hakan@dak-rotterdam.nl.Wanneer we nog handjes nodig hebben zien we je hopelijk terug op DÂK!